Vršac je bio domaćin test vožnje kandidata za titulu Automobil 2018. godine

Vršac je bio domaćin test vožnje kandidata za titulu Automobil 2018. godine

Autor :  jan 30, 2018

Grad Vršac bio je domaćin uvoznicima automobila i Asocijaciji automobilskih novinara Srbije. Na aerodromskoj pisti u Vršcu testirani su automobili koji ulaze u izbor za najbolji automobil u 2018. godini. Pored test vožnje na samoj pisti automobili su voženi  i do vinskog sela Gudurice. Na ovaj način promovisan je vinski kraj i pokazane su sve prednosti za poslovno turističku saradnju koju grad Vršac ima.

SMATSA Pilotska Akademija i Turistička organizacija Vršac, bili su domaćini stručnom žiriju i uvoznicima automobila, a izbor za Automobil godine Asocijacija automobilskih novinara Srbije održava već nekoliko godina unazad.

 Ove godine članovi žirija su dobili priliku da posao ocenjivanja automobila obave u idealnim uslovima aerodromske piste u Vršcu. 

Testirani su automobili, a  tehničke karakteristike prezentovane su od strane predstavnika uvoznika. Test vožnje, vozna dinamika i karakteristike automobila odvijali su se u odličnim vremenskim uslovima i na potpuno bezbednoj pisti aerodroma SAA. Žiri njih 13 oro specijalizovanih novinara ocenjivalo je 24 vozila. 

Test 2018 smatsa januar vožnje na pisti

Proglašenje pobednika, biće održano na Sajmu Automobila u Beogradu marta meseca.

Pored radnog dela žiriranja gosti su imali priliku i da se uvere u srdačnost i gostoprimstvo domaćina. 

- Turistička organizacija Vršac, pobrinula se  da se svi gosti lepo osećaju u našem gradu i sami se uvere u turističke prednosti koje Vršac nudi. Gosti su obišli vinsko selo Guduricu i uživali u degustaciji vrhunskih vina porodične vinarije Selecta. Narednog dana obišli su i etno kuću Dinar kao i Vršački breg i sa odličnim impresijama da je grad Vršac čuven po vinu i letenju odlčna sredina sa izuzetnim   turističkim potencijalima i atrakcijama najavili  nove poslovne susrete uskoro. Ovim događajem započeta je saradnja veoma  značajna za promociju grada Vršca, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31