Podržite kampanju "I ja se borim!"

Podržite kampanju "I ja se borim!"

Autor :  feb 08, 2018

Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka u Vršcu zakazano je za četvrtak 15. februar na Trgu Svetog Teodora Vršačkog u 12 časova.

- Dođite da zajedno pružimo podršku mališanima koji se leče od malignih bolesti u Srbiji, kao i da se setimo onih koji nažalost više nisu sa nama. Dođite da svojim prisustvom podržimo hrabru borbu za život i za bolje uslove lečenja! Solidarnost i podrška su važni isto koliko i lekovi i terapija. Pozovite svoje prijatelje, komšije, porodicu da nas bude što više, kako bi naša deca znala da ima mnogo onih koji misle na njih i koji se zajedno bore sa njima. Tačno u 13 časova, pustićemo balone podrške za mališane koji se leče, ali i u ime sećanja na one koji nažalost više nisu sa nama, poručuju iz NURDOR-a.

Kampanja pod nazivom „I ja se borim!“ ima za cilj podizanje svesti javnosti o malignim oboljenjima kod dece, ali, i poziv na podršku velikom projektu od nacionalnog značaja – izgradnji i opremanju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za dečje interne bolesti u Nišu. 

- Sa velikim zadovoljstvom i ponosom NURDOR je krajem prošle godine otpočeo radove na drugoj fazi projekta – unutrašnji zanatski radovi i postavljanje instalacija, i njen završetak je planiran za kraj februara 2018. godine. Treća faza projekta je opremanje objekta za koju je potrebno obezbediti još 17 miliona dinara, kažu u NIRDOR-u.

U saradnji sa svim mobilnim operaterima otvoren je i SMS broj za podršku projetku - SMS 1150. Cena poruke je 100 dinara. Broj tekućeg računa za donacije za podršku projektu izgradnje novog odeljenja u Nišu je:170-30010715002-76 kod UniCredit Bank.

- Želeći da stvorimo što veću mrežu solidarnosti pozivamo Vas da se prključite našoj kampanji tako što ćete povodom 15. februara (na taj dan ili neki po vašem izboru, u terminu koji vama odgovara) donirati neku vašu uslugu ili proizvod koju bi vaš kupac „platio“ slanjem jednog SMS na 1150. Ovu ideju su nam dali sami građani iz gradova u kojima smo tokom predhodnih godina obeležavali 15. februar, tako što su samoinicijativno poklanjali: kafu, pecivo, šišanje, sat vremena u dečjoj igraonici....... za jedan SMS, poručuju iz NURDOR-a.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28