MUP Srbije na Fejsbuku

MUP Srbije na Fejsbuku

Autor :  feb 08, 2018

Ministrarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP Srbije) pokrenuo je svoju zvaničnu Fejsbuk stranicu.

Zvanična Fejsbuk stranica MUP Srbije pokrenuta je u cilju boljeg informisanja građana o najznačajnijim aktivnostima MUP-a .

Kako je najavljeno osim redovnih aktivnosti MUP-a, građani koji imaju nalog na toj društvenoj mreži, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, saopšteno je iz MUP-a.

- Takođe, imaćemo dosta priča i slika sa terena kojima želimo da upoznamo građane kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika, a kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati našeg rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva. Na ovoj stranici postavljaćemo i servisne informacije koje su važne za građane Srbije, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim „Facebook“ stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži „Instagram“, kao „Youtube“ kanal, a svemu možete pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28