MUP: Konkurs za prijem kandidata u COPO

MUP: Konkurs za prijem kandidata u COPO

Autor :  feb 23, 2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara 2018. godine.

Osnovna policijska obuka u Centru Vam omogućuje da steknete znanja i veštine potrebne za profesionalno obavljanje poslova i zadataka policajca.

Opšti uslovi za upis i prijem polaznika:

• državljanstvo Republike Srbije,
• da ima prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, najmanje pet godina neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs,
• da nema manje od 18, a više od 24 godine starosti,
• završena četvorogodišnja srednja škola,
• da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji,
• da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom „B” kategorije i
• da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu na radno mesto u statusu ovlašćenih službenih lica.

Detaljnije informacije potražite na internet sajtu www.copo.edu.rs, putem telefona ili lično u područnoj policijskoj upravi u Vašem mestu prebivališta.
Formulare za prijavu na konkurs možete dobiti u policijskim stanicama – ispostavama područne policijske uprave u Vašem mestu prebivališta, gde ćete ih predati popunjene i priložiti svu potrebnu dokumentaciju.

Nakon uspešno završene obuke MUP Vas, kao pripravnika, upućuje na šestomesečno stažiranje, a posle položenog stručnog ispita pruža Vam mogućnost da u policiji opšte nadležnosti radite kao policajac.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31