Zakazana 21. sednica Skupštine grada Vršca

Zakazana 21. sednica Skupštine grada Vršca

Autor :  apr 18, 2018

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, zakazao je 21. sednicu Skupštine grada Vršca, za petak 20. april, sa početkom od 9 časova.

D N E V N I R E D

1. Donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o usklađivanju osnivačkog akta Javnog komunalnog preduzeća „Drugi oktobar“ sa Zakonom o javnim preduzećima.

2. Donošenje Odluke o ustanovljavanju prava službenosti na nepokretnostima u javnoj svojini Grada Vršca br. 9770 KO Vršac u korist investitora EPS distribucija doo Beograd Ogranak „Elektrodistribucija Pančevo“.

3. Donošenje Odluke o davanju saglasnosti Narodnom pozorištu „Sterija“ za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini Grada Vršca.

4. Donošenje Odluke o davanju saglasnosti OŠ „Mladost“ iz Vršca, za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini Grada Vršca.

5. Donošenje Odluke o davanju saglasnosti Mesnoj zajednici Jablanka za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini Grada Vršca.

6. Donošenje Odluke o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća za stambeno poslovanje VRŠAC Vršac u LIKVIDACIJI.

7. Donošenje Odluke o usvajanju Redovnog finansijskog izveštaja Javnog preduzeća za stambeno poslovanje VRŠAC Vršac u LIKVIDACIJI.

8. Donošenje Odluke o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća za izgradnju,razvoj i uređenja Grada i područja Grada Vršca VAROŠ Vršac u LIKVIDACIJI.

9. Donošenje Odluke o usvajanju redovnog finansijskog izveštaja Javnog preduzeća za izgradnju,razvoj i uređenja Grada i područja Grada Vršca VAROŠ Vršac u LIKVIDACIJI.

10. Donošenje Odluke o kućnom redu.

11. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Čarolija“ Vršac.

12. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu Gradske uprave za 2017. godinu i ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Vršac i to:
• Doma zdravlja Vršac,
• Apoteka Vršac,
• Istorijski arhiv Bela Crkva,
• Doma omladine Vršac,
• Gradskog muzeja Vršac,
• „Kulturnog centra Vršac“,
• Gradske biblioteke Vršac,
• NP „Sterija“ Vršac,
• Tehnološkog parka DOO Vršac,
• Turističke organizacije Vršac i
• Centra za socijalni rad Vršac

13. Razmatranje Izveštaja Koordinacionog odbora o korišćenju sredstava opštinskog samodoprinosa za obrazovanje za 2017. godinu.

14. Razmatranje Izveštaja Koordinacionog odbora o korišćenju sredstava opštinskog samodoprinosa za izgradnju kanalizacije za 2017. godinu.

15. Razmatranje Izveštaja Koordinacionog odbora o korišćenju sredstava opštinskog samodoprinosa za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje lokalnih uteva i trotoara u opštini Vršac za 2017. godinu.

16. Razmatranje Iveštaja Koordinacionog odbora za nadzor nad prikupljanjem i korišćenjem sredstava opštinskog samodoprinosa za zdravstvo o korišćenju sredstava u 2017. godini.

17. Razmatranje Iveštaja Saveta za zdravlje Grada Vršca.

18. Razmatranje Plana izgradnje Fekalne kanalizacije iz sredstava samodoprinosa za 2018. godinu.

19. Donošenje Rešenja o promeni naziva ulice u Vršcu.

20. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju Upravnog odbora i Nadzornog odbora Apoteke Vršac.

21. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Moša Pijade“ u Gudurici.

22. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Mladost“ u Vršcu.

23. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Đura Jakšić“ u Pavlišu.

24. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju direktora Međunarodnog festivala „Vršačka pozorišna jesen“ i predsednika i članova Festivalskog odbora.

25. Donošenja Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Komisije za komasaciju poljoprivrednog zemljišta Grada Vršca.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31