Grad Vršac je poželjno mesto za nova ulaganja i investitore

Grad Vršac je poželjno mesto za nova ulaganja i investitore

Autor :  maj 28, 2018

Grad Vršac je odličan primer saradnje lokalne samouprave i privrede, što je poslednjih godina rezultiralo brojnim investicijama u Tehnološkom parku, koji je u ovom trenutku u potpunosti popunjen.

Zbog toga je Grad doneo Odluku o izgradnji i opremanju još jedne industrijske zone.

Cilj loklane samouprave je obezbeđivanje svih neophodnih uslova za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

- Mi ćemo kao lokalna samouprava najviše doprineti stavarnju povoljnog privrednog ambijenta na taj način što ćemo uložiti ne samo u izgradnju i infrstrukturno opremanje nove  industrijske zone Sever, već i u infrstrukturno opremanje čitavog grada, komunalno opremanje ulaganjem u puteve i saobraćajnice. To su uslovi koji su investitorima važni i na taj način ih možemo privući u što većem broju, kaže gradonačelnica Dragana Mitrović.

Na putu realizacije svojih ciljeva podršku Gradu  pruža i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, ali i efikasna birokratija, koja je rezultat obejdinjavanja i sisitematizacije poslova u okviru lokalne samouprave i Gradske kuće.

Da podsetimo, Vršac je  2013. godine proglašen jednim od šampiona lokalnog razvoja u oblasti promocija investicija, a Tehnološki park najuspešnijom industrijskom zonom u Srbiji.

Reč je o nacionalnom konkursu, koji su sproveli NALED i Radio-televizija Srbije.

U Tehniloškom parku u  zaposleno je oko 2000 Vrščana.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28