VUČEVIĆ: Odbor SNS u Vršcu jedan od najboljih u Srbiji

VUČEVIĆ: Odbor SNS u Vršcu jedan od najboljih u Srbiji

Autor :  jun 21, 2018

Potpredsednici Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i Damir Zobenica, zajedno sa potpredsednikom SNS Milošem Vučevićem i poverenicom SNS Vršac Draganom Mitrović, održali su radni sastanak članovima Gradskog odbora SNS Vršac.

Sumirani su dosadašnji rezultati brojnih projekata, na kojima je stranka u poslednjem periodu intenzivno radila u cilju poboljšanja uslova života građana, kao i planovi za naredni period.

- Gradski odbor u Vršcu, jedan je od najboljih u zemlji. Grad Vršac, na čelu sa gradonačelnicom Mitrović, i nadalje treba da radi istim tempom. Jedna od veoma važnih stvari za Vršac je i činjenica da je bastion kulture, koji je iznedrio brojne velikane. To je nešto po čemu je Vršac prepoznatljiv i u zemlji i svetu. Na tom kulturnom znamenju treba i dalje raditi i sačuvati ga kao svojevrsni brend, rekao je Vučević.

DSC09138

On je istakao da je cilj stranke da građani ostanu da žive u svojoj zemlji, u gradovima i selima, kao i da je za to potrebno obezbediti nova radna mesta i investicije, ali i dobru putnu i komunalnu infrastrukturu. SNS insistira i intenzivno radi na ostvarivanju tih uslova za sve građane Srbije.

Uvek aktuelna tema je i pitanje rodne ravnopravnosti, a za koju je Srpska napredna stranka do sad pokazala da joj je veoma važna.

- Ponosan sam na činjenicu da naša Država na ključnim mestima upravljanja, bilo da je reč o Vladi, ministarstvima, opštinama i gradovima, ima veoma uspešne žene, koje beleže sjajne rezultate u svom radu, kao što je to slučaj i u Vršcu, gde je na čelu gradonačelnica Dragana Mitrović, istakao je Vučević.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31