Zapažena promocija Vršca na manifestaciji "Dani Vojvodine" u Beogradu

Zapažena promocija Vršca na manifestaciji "Dani Vojvodine" u Beogradu

Autor :  jun 25, 2018

Turistička organizacija Vršac je i ove godine učestvovala na manifestaciji "Dani Vojvodine" u Beogradu.

Turistička organizacija Vršac svoju prezentaciju usmerila ka putu vina i manifestacijama koje će biti održane u narednom periodu. 

- Na našem štandu,  posetioci su mogli da degustiraju  sorte  vina mlade vinarije Soul Wine, vina vinarije Bahus i ukusne note vina Soćanski. Manifestacija je trajala dva dana, a ispraćena je  i od strane  mnogih  medijskih kuća, koje su zabeležile i prenele turističku ponudu gradova i opština u Vojvodini, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Ove godine novitet je da su se Dani Vojvodine u Beogradu odigravali zajedno sa Festivalom Serbika i na taj način se upotpunila bogata celina nezaboravnih ukusa. Kroz dobru hranu i druženje posetioci su imali mogućnost da otkriju sve ukuse, kao i turističke potencijale našeg područja.

- Naša vina učinila su ovu promociju veoma primamljivom ne samo beograđanima već i brojnim turistima koji su u poseti Beogradu. Sudeći po veoma velikom interesovanju za Put Vina u Vršcu, očekujemo i odličnu posetu na putu vina pre svega, ali i ostalih turističkih potencijala našeg grada. Mnogobrojni posetioci su probali vršačka vina i upoznali se sa kvalitetnom turističkom ponudom koju grad Vršac sa ponosom predstavlja, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.                                                                                                     

"Dani Vojvodine" u Beogradu, je manifestacija koja se tradicionalno održava već šest godina.

Sava Promenada Beograd junnn vs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30