"KVIZujemo za Magdalenu!" 5. avgusta u vršačkom Kulturnom centru
Odštampajte ovu stranicu

"KVIZujemo za Magdalenu!" 5. avgusta u vršačkom Kulturnom centru

Autor :  avg 02, 2018

Unija studenata Vršac i Udruženje Edukacija pozivaju Vrščane da u nedelju 5. avgusta u bašti vršačkog Kulturnog centra od 17 časova, učestvuju u humanitarnom događaju pod nazivom "KVIZujemo za Magdalenu!".

- Magdalena je devojčica koja ima samo dve godine i neophodno je da ode na dve operacije srca od kojih svaka košta po 50.000 evra. Zbog toga je neophodno da svi delujemo zajedno. Unija studenata Vršca i Eduakcija zajedno organizuju kviz za sve vas koji želite da pomognete, kažu organizatori kviza.

Kotizacija za učešće je 150 dinara.

-  Kutija gde će svi koji su u priliki, moći da doniraju novac, takođe će biti postavljena u bašti KC. Pozvani su svi,  da pomogu,  učestvuju i navijaju. Takođe, za prva tri tima smo obezbedili nagrade, ističu organizatori. 

Prijave ekipa )tim od tri člana) moguće su na brojevima telefona: 062 82 45 141 i 061 41 31 634 , ili na nekoj od društvenih mreža Unije studenata Vršca.

- Ukoliko nemate tim, takođe se možete prijaviti, a mi će mo okupiti učesničku ekipu. Hajde da svi damo po malo i da tako uradimo puno, naglašavaju organizatori kviza..

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"