Savez za Zabelu u Kruševcu branio Vrščanina osuđenog za drogu?

Savez za Zabelu u Kruševcu branio Vrščanina osuđenog za drogu?

Autor :  Aleksandar Čupić dec 01, 2018

Dragana Rakić, potpredsednica stranke koja je na vlast došla nasiljem, neredima, paljenjem i tučom, izjavila je u Kruševcu da će praviti zatvore u kojima će biti smešteni pravi dileri droge, aludirajući da lider Saveza za Zabelu iz Vršca, Branislav Lazin, nije "pravi diler", jer je osuđen na tri godine zatvora zbog "samo" četiri kilograma marihuane.

Možda je to rekla u afektu, razočarana što je Savez za Zabelu, najavljujući "veliki narodni bunt" na mitingu u Kruševcu jedva okupio 200 duša iz cele Srbije. Iako u svojim glavama misle da su mnogo važni i uticajni, realnost je potpuno drugačija i ona im se svakog dana kao bumerang vraća direktno u lice.

Maštajući u svojim besnim automobilima o tome kako da naprave masovni miting u Kruševcu, ceo dan su na razne načine pokušavali da okupe veću brojku "simpatizera", kako bi sami sebi dali na važnosti. I kao svakog puta, umesto da dobro promisle zbog čega ih narod Srbije bojkotuje, vajni opozicionari i tajkuni, opet krive druge za svoje neuspehe.

Upućeni kažu da je Rakićka braneći osuđenog za drogu ispunila obavezu prema svog guruu Dinku Gruhonjiću, koji ovu aktivnu političarku promoviše u novinarku njegovih sajtova i medija i koji je zajedno sa Miloradom Đurićem, nekada pokrajinskim sekretarom za informisanje i zaštitnikom Rakićke, sponzorisao TV "Panovizija" u vlasništvu Lazina, osuđenog za drogu.

Rakićka je na svom fejsbuk profilu objavila i fotografije kojima bi se dočarala "masa", uz rečenicu "solidarnost sa svim ljudima koji trpe maltretiranja od strane aktuelnog režima!". Na našoj fotografiji se jasno vidi koliko ih je bilo. A maltretiranje je posebna tema.

Da podsetimo, Rakićka je zaposlena u Gradskoj bilioteci u Vršcu, a njen suprug u SMATSA. Mesečna primanja iz budžeta, ovo dvoje što "trpe maltretiranja od strane aktuelnog režima", veća su od 3.500 evra. Nije jasno da li je to ovoj prosečnoj porodici malo, pa pljuje po Državi, Vršcu i Vrščanima, ili žele da dođu na vlast kako bi isušivali budžete poput njenih idola Đilasa i Jeremića?  

Što se tiče šipki koje će Rakićka uzidati u zatvore kao rešetke, da naglasimo da beogradski parlament nije usvojio zaključak kojim bi se osudio napad na Borka Stefanovića i sve vrste nasilja prema svim političkim akterima i to zahvaljujući odborničkoj grupi PSG Saše Jankovića! 

Iako su odbornici SNS-a prihvatili predlog PSG da se usvoji zaključak kojim se osuđuje napad na Stefanovića, Jankovićevi odbornici su odustali od njega, čim su čuli da zaključkom treba osuditi i pretnje Vučiću i Brnabićki i svako drugo nasilje. 

Što reče jedan kolega novinar, blago vlasti koja ima ovakvu opoziciju.

Autor: Aleksandar Čupić glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28