RAZOBLIČENA FARSA: Lažni članovi DS odustali od uloge odbornika u Skupštini Grada Vršca

RAZOBLIČENA FARSA: Lažni članovi DS odustali od uloge odbornika u Skupštini Grada Vršca

Autor :  dec 07, 2018

Redakcija portala eVršac ukazala je jutros na činjenicu da se odlaskom pametnih, školovanih i poštenih ljudi, koji su dve decenije gradili Demokratsku stranku, otvorio ogroman jaz. Tvrdimo da su to iskoristili tajkuni i ubacili prepakovane članove JUL, koji su oteli brend i na pozornicu izveli dokone bogate domaćice u skupim kompletićima.

Pisanje o fenumenu "Dragana Rakić", kao uzroku nestajanja DS sa političke scene, nekima je izgleda otvorilo oči, što je potvrđeno samo sat vremena kasnije. Lažni članovi DS odstupili su od uloge odbornika u Skupštini Grada Vršca, koju su koristili isključivo za neosnovanu aroganciju, bučnu agresiju, tešku laž, besnu zavist i neutoljivu žeđ za samopromocijom. Farsa više ne prolazi. 

Dragana Rakić je, umesto u skupštinskim klupama, današnje prepodne provela na radnom mestu, na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke, za šta je i plaćaju građani Vršca, koje brutalno i neosnovano vređa glumeći novinarku niskotiražnih novina "Danas". To i treba da radi umesto što javno štiti svog kolegu "lidera", osuđenog na tri godine zatvora zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Tekst o fenomenu "Dragana Rakić" kao uzroku nestajanja DS sa političke scene možete pročitati OVDE.

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28