sreda, 22 maj 2013 08:49

Trka uz stepenice promoviše Vršac

autor 

Vršački atletski klub 1926, u saradnji sa Opštinom Vršac, Turističkim savezom Opštine Vršac, Centrom Milenijum, Sportskim savezom Vršca i Erste bankom, u subotu 25. maja, po prvi put organizuje Trku uz stepenice za takmičare starije od 16 godina. Tim povodom objavljujemo više informacija.

Trka počinje iznad gornjeg parkinga Centra Milenijum (ulica Sunčani trg, 50 metara od raskrsnice sa ulicom Sultane Cijuk), nakon čega će se takmičari kretati ulicom Sunčani trg do raskrsnice ulica Sunčani trg - Milana Tepića- Lička- Topovski put- Mate Matejića, zatim ulicom Mate Matejića do stepeništa i Vile Breg, preko raskrsnice ulica Topovski put - Goranska i gornjeg stepeništa sve do Crkve Svetog Križa gde se nalazi cilj trke.

Skup organizatora trke i volontera je u subotu, 25. maja 2013 godine u 08, 30 časova na platou ispred Centra Milenijum. Prijavljivanje takmičara i preuzimanje startnih brojeva je 08.30 do 09.30 platou ispred Centra Milenijum.

Takmičari će imati obezbeđeno korišćenje toaleta i svlačionica u Centru Milenijum. Na platou ispred Centra Milenijum biće montirana bina, na kojoj će pre početka trke nastupati dva Vršačka rok benda (Game over i Holoklok), a po završetku trke na istoj će biti proglašenje pobednika.

Start trke muškaraca je u 10, a start trke žena deset minuta kasnije. Cilj je kod Crkve Svetog Križa. Staza će biti obeležena trakama sa obe strane, koje će biti vezane između bandera (raskrsnice neće biti zatvarane trakama, nego će na istima biti volonteri koji će zaustaviti saobraćaj za vreme trke) i uklonjene odmah po završetku trka.

Lice zaduženo za organizaciju Trke uz stepenice je Jovanović Dražen. O bezbednosti takmičara duž staze i drugim detaljima brinuće volonteri: Mandić Nenad, Kardoš Mihaj, Pavkov Vojislav, Božidar Ilić, Popović Radomir, Grbić Vladimir, Beljin Sava, Ilić Aleksandra, Šandor Vit, Šafarik Kristina, Bojan Tasić, Šafarik Pavel, Emil Joanović, Ilić Dragoljub, Aleksandra Dragić, Šafarik Ana, Rizvić Alen, Aleksić Dalibor, Miča Gabrijela, Suzana Šegan, Vasić Nenad, Vanja Vulić, Mirjana Milićević, Vesna Jovanović i Stojšić Tanja.

Svečano proglašenje pobednika je u 11.00 na bini ispred Centra Milenijum. Očekivani broj takmičara je oko 30 po trci. Starter trka biće Kojadin Pećanac. Domaćin Trke biće Potočan Dejan, koji će od 08.30 prihvatati takmičare, predati im takmičarske brojeve, upoznati ih sa propozicijama trke i startnom listom, odvesti ih do starta i zajedno sa starterom trke označiti start trke.

U zaustavnoj zoni nalaziće se sudije Heđeši Ištvan i Slavuj Miroslav koji će registrovati poredak takmičara u cilju, te kontrolisati poredak u zaustavnoj zoni. Proglašenje pobednika počinje u 11 časova, na bini isped Centra Milenijum. Nagrade dodeljuju predstavnici sponzora trke. Proglašenje pobednika vodi predsednik VAK 1926 Rakić Dragana.

Po završetku ceremonije proglašenja pobednika, u prostorijama Kluba ekstremnih sportova Izazov, na Vršačkom bregu, održaće se koktel za sve volontere, sponzore i organizatore trka.

- Naša namera je da ovim trkama širimo sportski duh, da afirmišemo zdrav način života, promovišemo atletiku i naš klub kao mesto gde se lepo družimo i vredno treniramo, kao i da gostima iz drugih gradova pokažemo 4 znamenitosti našeg grada, Centar Milenijum, stepenište na bregu, Vilu Breg i Crkvu Svetog Križa, naglasila je Dragana Rakić predsednica VAK 1926.

LOV

  • 47. Sajam Lova i Ribolova Lorist 2014
    47. Sajam Lova i Ribolova Lorist 2014
    Međunarodni sajam “Lorist" u Novom Sadu, ove godine se održava od 1. do 5. oktobra. Za sve ljubitelje sporta, lova i ribolova, biće otvoren svako dana od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je 300 dinara.
    četvrtak, 04 septembar 2014
    Opširnije...

RIBOLOV

Get our toolbar! 

Najnoviji oglasi

Izdajem Lux namještene apartmane -Jaz, Budva
Izdajem Lux namještene apartmane -Jaz, Budva
(Nega lica i tela / Parfemi)
02.03.2015
noimage
Menjam/prodajem stan u Novom Sadu
(Prodaja / Dvosoban stan)
02.03.2015
noimage
oprema za prodavnice
( / Razno)
02.03.2015
TIFFANY visoka unikatna podna lampa
TIFFANY visoka unikatna podna lampa
(Antikviteti i umetnine / Antikvitetni predmeti)
02.03.2015
Bunda sako- Dolce & Gabana, mo
Bunda sako- Dolce & Gabana, mo
(Odeća i obuća / Ženska odeća)
02.03.2015
Bunda Vizon
Bunda Vizon
(Odeća i obuća / Ženska odeća)
02.03.2015
Plocice za kucne ljubimce
Plocice za kucne ljubimce
( / Razno)
02.03.2015
Labrador retriver stenci
Labrador retriver stenci
(Kućni ljubimci / Psi)
02.03.2015
Developed by SmartSoft