Video

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo novo pomagalo u akciji "Sakupi humani čep" (VIDEO)

feb 12, 2019
Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je invalidska kolica zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana.

KAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE: Predsednik Aleksandar Vučić sutra u Južnobanatskom okrugu

feb 09, 2019
Mir nam je danas najvažniji. Potrebne su nam desetine godina mirnog razvoja da gradimo fabrike, pozorišta, da deca mirno rastu i imaju sigurnu budućnost. To je ključna poruka koju će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra uputiti građanima Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Grad Vršac u kampanji "UM NA DRUM"

jan 26, 2019
Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca priključio se kampanji Agencije za bezbednost saobraćaja pod nazivom „Um na drum".

Gradonačelnica Mitrović najoštrije osudila svaki vid nasilja opozicije nad ženama (VIDEO)

jan 23, 2019
Gradonačelnica Vršca i poverenik gradskog odbora SNS Dragana Mitrović najoštrije je osudila fizičko i verbalno nasilje, koje opozicija sprovodi nad ženama istakavši da je to nedopustivo i u suprotnosti sa svim vrednostima demokratskog društva.

"DRUGI OKTOBAR": Zahvaljujući "Zimskoj službi" grad funkcioniše bez problema (VIDEO)

jan 11, 2019
Ekipe Zimske službe JKP "Drugi oktobar" kao i sva raspoloživa mehanizacija nalaze se na terenu i intenzivno rade na uklanjanju snega, zahvaljujući čemu, kako ističu nadležni, grad funkcioniše bez problema.

Udruženje "Parakvad VŠ" uručilo pomagalo za potrebe slabo pokrentih sugrađana Gradskoj upravi (VIDEO)

dec 26, 2018
Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je invalidska kolica zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana.

Pogledajte 12. emisiju novog serijala "3E VESTI" (VIDEO)

dec 24, 2018
Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje novi informativni serijal  "3E VESTI". 

Uručeni novogodišnji paketići članovima udruženja "Parakvad VŠ" (VIDEO)

dec 24, 2018
Udruženje "Parakvad VŠ" organizovalo je u prostorijama Udruženja podelu novogodišnjih poklona i paketića svojim članovima.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije