Pogledajte 19. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Pogledajte 19. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Autor :  nov 06, 2017

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine. Serijal "3E VESTI” obrađuje teme iz oblasti ekologije i energije i ekonomije (zelene ekonomije) na teritoriji Vojvodine, RS kao i aktuelne teme iz regiona.

"3E Vesti" svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu produkcije www.vila.rs, na portalu www.cefix.rs na portalu  www.evrsac.rs.rs, ali i na regionalnim i lokalnim TV stanicama.

U ovoj emisiji gledaćete: Rafinerija nafte u Pančevu sa IPPC dozvolom svrstana u najkvalitetnije proizvođače nafte i naftnih derivata u Evropi, Zasavica proslavila 20 godina postojanja, gradska uprava Novi Sad deci na 25. sajmu "Eko svet" predstavila knjižicu "Ponovo novo", Kamenički park biser Novog Sada.

Pogledajte 19. emisiju "3E Vesti":

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije