Kultura Vesti

Komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” gostuje u Vršcu

Narodno pozorište Sterija, 28. februara, predstavlja autorsku hit komediju Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život”, koja oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.

  • Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način, kažu u NP Sterija u najavi ove komedije.

Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je više od 30 dvorana širom regiona, te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi. Za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču tražila se karta više.

Ovo je priča o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici, sa poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici. Priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i izbacivanja iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči da sa publikom podeliti svoju životnu priču.

Ostale vesti