Vesti

Lako do Android i iOS aplikacije uz firmu – SmartSolutions

“Ako vas nema na webu kao i da ne postojite”, zbog čega je za Vašu firmu i Vaš brend veoma važno da idete u korak sa svetom i prezentujete svoj proizvod na najvećem tržištu – internetu i to putem web sajta i Android i iOS aplikacije.

Verovatno ste se zapitali zbog čega se sve veći broj firmi i brendova odlučuje da se pored svoje zvanične web prezentacije, svojim korisnicima predstavi i putem mobilnih aplikacija?

Razlozi su jednostavani – brža, kvalitetnija i svakako bezbednija usluga.

Možda razmišljate i da Vaša firma napravi korak napred, i da uz Android i iOS aplikacije postane dostupnija i prisutnija na tržištu?

Firma SmartSolutions – ima rešenje za Vas!

SmartSolutions nudi izradu web sajtova , kao i IOS i Android aplikacija za mobilne telefone.

Ukoliko već imate svoj web sajt, a želite aplikaciju za mobilni telefon, i to je moguće – po promotivnoj ceni od 300€.

Potrebno je samo da pozovete broj telefona 061/ 1987 109.

Evo samo nekih od razloga zbog kojih skoro 70% ljudi koristi Android i iOS aplikacije na pametnom telefonu, a koje su povezane sa nekim brendom ili biznisom.

  1. Bolja interakcija sa korisnicima i pojednostavljen pristup uslugama koje se nude bez obzira da li ste u statusu online ili offline.
  2. Pojačan SEO potencijal za sadržaj u aplikaciji, što znači da će vaš brend (firma) u pretragama biti bliže vrhu prve stranice na guglu.Takođe,˝in-app SEO˝ omogućava posetiocima uvid uopis aplikacije, naziv developer naloga, broj preuzimanja, broj ocena, prosečnu ocenu, vašu ˝ažurnost˝ i naravno link za preuzimanje (Google Play).
  3. Mobilna aplikacija bolje koristi mogućnosti hardvera vašeg telefona. Sa njom imate push notifikaciju, call-to-action dugme, zvona/vibracije telefona, brzo ažuriranje foto sadržaja i instant i automatski update što istovremeno povećava bezbednost i sigurnost očuvanja sadržaja, a mobilne aplikacije su se pokazale kao najbezbednije platforme kada je reč o hakerskim “napadima”.
  4. Mobilna aplikacija povećava produktivnost i smanjuje troškove, i daje mogućnost komunikacije između zaposlenih.

Posetite SmartSolutions u ulici Đure Cvejića 1 (ugao sa Vardarskom ulicom) ili pozovite broj telefona: 061 1 987 109

SmartSolutions – We create your success!

Ostale vesti