Vesti

Lažljiva Rakićka je najveći novinarski šljam (VIDEO)

Potpredsednica Demokratske stranke i odbornica u Skupštini Grada Vršca Dragana Rakić, ispromovisana u novinara i člana novinarskih udruženja Dinka Gruhonjića zbog potrebe pravdanja oslobađajuće presude Višeg suda u Pančevu i sudskog spora koji bi izgubila da nije ovakve konstrukcije, uporno pokušava da laže javnost.

Šta drugo i očekivati od učenice čuvene preletačice i novinarke Marinike Tepić, koju je naša redakcija više puta uhvatila u lažima, kao i novinarku Draganu Rakić. U jutarnjem programu neke televizije u pokušaju, novinarka Rakić je tvrdila da Grad Vršac za subvencionisanje medijskih sadržaja u 2019. godini izdvaja 20 miliona EVRA? Grad Vršac, čiji je budžet manji od 17 miliona evra!? Medijima koje novinarka Rakić svakodnevno satanizuje?

Našoj redakciji je poznato da porodica novinarke Rakić, javne ličnosti koja se predstavlja kao “novo lice” iako je u aktivno u politici već 17 godina, mesečno iz budžeta prihoduje oko 5.000 evra. Pretpostavljamo da su joj dinari izgubili vrednost, pa sve vidi u evrima. Možda njoj ni to nije dovoljno, pa joj zato Država, vlast i javna glasila nisu po meri?

Možda bi javnosti bio interesantan podatak da niti jedan medij u protekle četiri godine, od kada je SNS vlast u Vršcu, za projekte u kojima je bitno opravdati svaki dinar kako se ne bi tražio povraćaj sredstava, nije dobio subvenciju koliko porodica novinarke Rakić godišnje zarađuje od novca svih poreskih obveznika.

Doduše, dobijali su takve cifre lažni mediji dok je stranka novinarke Rakić bila vlast, a ona nebitna. Na to je ukazao i Državni revizor. Ugasili su se padom DS sa vlasti. Vlasnik jednog od tih “medija”, inače vođa protesta opozicije u Vršcu, pravosnažno je osuđen na više od tri godine zatvora zbog proizvodnje droge. Ugasio se i DS, koji je novinarka Rakić utopila u Đilasovu kiborg-političku verziju nečega.

Nastaviće se, jer je laži toliko…!

Ostale vesti