Vesti

Lidl donirao opremu Opštoj bolnici Vršac

Kompanija Lidl Srbija uručila je danas Opštoj bolnici Vršac neophodnu potrošnu robu. Predstavnici Lidla obišli su i operacioni blok, za koji je ova kompanija obezbedila sredstva za kupovinu potrošnog materijala za elektro-jedinice za rad u operacionom bloku.

Lidl je saopštio da ovom akcijom, kao i drugima koje sprovodi širom Srbije, kompanija želi da konkretnim potezima pomogne lokalnim zajednicama i pozitivno utiče na okruženje u kojem posluje.

Rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović istakla je da ova kompanija ovom donacijom nastavlja da u delo sprovodi jedno od njihovih osnovnih načela: doprinos boljem kvalitetu života ljudi u mestima u kojima poslujemo.

  • Izuzetno smo ponosni što smo u prilici da pomognemo stvaranju još boljih uslova rada i lečenja u Opštoj bolnici Vršac, ustanovi od regionalnog značaja, istakla je Petrović.

U Opštoj bolnici Vršac, koja se zahvalila na donaciji kompaniji Lidl Srbija, ističu značaj koji će potrošni materijal za elektro-jedinice imati u svakodnevnom radu ove zdravstvene ustanove.

  • Opšta bolnica Vršac zahvaljuje kompaniji Lidl Srbija, kao društveno odgovornoj kompaniji, na donaciji potrošnog materijala za opremanje elektro-jedinica za operacioni blok. Ova donacija nam je omogućila da podignemo na viši nivo bezbednost i sigurnost operacija, kažu u Opštoj bolnici Vršac.

Prepoznavši potrebe ove zdravstvene ustanove, kompanija je, osim potrošnog materijala za elektro-jedinice za opremanje operacione sale, ovoj ustanovi donirala i potrošnu robu za svakodnevni rad – tečne sapune, ubruse, sredstva za čišćenje i slično.

Ostale vesti