Sportske vesti Vesti

MIJAILOVIĆ: Stiže novi direktor škole OFK Vršac

Omladinska škola OFK Vršac ima više od 200 mladih igrača svih uzrasta, šest takmičarskih selekcija i bazne selekcije do 2014 godišta. Kadeti se takmiče u Kadetskoj ligi Srbije, pioniri i omladinci u ligi Vojvodine.

  • Tako dobru situaciju vršački fudbal nije imao u poslednjih 20 godina. Prihvaćen je moj predlog da angažujemo direktora mlađih kategorija, taj posao će raditi čovek sa ozbiljnom biografijom i kapacitetom da školu učini još boljom. U pregovorima smo sa nekoliko kandidata – rekao je Nenad Mijailović sportski direktor i trener seniorskog pogona OFK Vršac.

Predsednik OFK Vršac Aleksandar Lazevski ocenio je da je godina iza njih veoma uspešna, na svim poljima, a posebno je pohvalio rad i napredak omladinske škole u proteklom periodu.

  • Kada sam pre godinu dana preuzeo funkciju predsednika, u školi je bilo oko stotinak članova, danas taj broj prelazi 200 dečaka i devojčica. I u prvom timu vlada porodična atmosfera, svaki igrač, od nas 25, oseća neverovatnu pripadnost klubu i sa velikom željom i borbom se odnosi prema grbu koji nosimo na grudima. Deoba četvrtog mesta je dobra, ali tu nije kraj našim ambicijama, ističe Lazevski.

Ostale vesti