Vesti

Mirko Kaldaraš o požaru u Skadarskoj

Vrščanin Mirko Kaldaraš, hemičar romskog porekla o kojem su pisali svi nacionalni mediji, obratio se redakciji prvog vršačkog informativnog portala eVršac, sa željom da iznesemo i njegovu stranu priče o njegovoj kući koja je izgorela u Skadarskoj ulici, što svakako želimo da učinimo.

  • Hvala Vam što ste skrenuli pažnju na požar koji je zahvatio moju kuću, međutim mislim da bi bilo korektno da ste i mene kontaktirali kada ste se već potrudili i kontaktirali komšije i ljude iz policije.
    Ja u toj kući nisam već više od 5 godina, a majka oko 3, ta kuća nema ni peć i niko tu ne loži godinama (spominju komšije u vašem tekstu gume i opasnost od požara), a policija je trebala da reaguje ukoliko je znala da se neko okuplja u tuđoj kući. Mislim da nije momenat da se stvara utisak da je meni država nešto dala, a da se ja neodgovorno prema tome odnosim, prvenstveno zbog toga što to tako nije. Niko nije pisao kada smo u toj kuci ostali bez struje i vode i o mnogim drugim problemima koji su doveli do toga da odemo. Verujem da niste imali nameru da tekstom izazovete negativne reakcije, ali ipak jeste, te smatram da bi bilo korektno da objavite novi tekst o toj temi, a ja sam spreman da sa vama razgovaram kako bi čitaoci imali što objektivniju sliku ovog događaja, napisao je Kaldaraš u mejlu upućenom našoj redakciji.

Redakcija prvog vršačkog informativnog portala eVršac nije želela da izazove negativne reakcije javnosti i svakako želi da objavi i izjavu Mirka Kaldaraša, koji nam, zbog odsustva iz Vršca, juče nije bio dostupan. Očekujemo njegovu izjavu, koja će u celosti biti objavljena.

Ostale vesti