Vesti

Nekadašnja Zelena pijaca – novo gradsko parkiralište sa 200 mesta

Nekadašnji prostor Zelene pijace dobio je novu namenu i odnedavno koristi se kao posebno parkiralište sa oko 200 parking mesta.

– Ovo parkiralište najviše će pogodovati zaposlenima u centru grada, a samim tim uže gradsko jezgro biće rasterećeno i saobraćaj će se nesmetano odvijati. Korišćenje ovog parkirališta može se platiti na dnevnom i mesečnom nivou, ističu u  JKP “Drugi oktobar”.

Cena dnevne karte na ovom parkiralištu iznosi 70 dinara i plaća se SMS porukom, a pretplatne karte 500 dinara na mesečnom nivou koja se može kupiti u  JKP “Drugi oktobar”.

– Cilj nam je da našim sugrađanima, korisnicima usluga parkirališta, smanjimo troškove već ionako preopterećenog kućnog budžeta, te smo i pored sniženja cena, u pojedinim ulicama u širem centru grada ukinuli naplatu parkiranja. Ovom prilikom apelujemo na vozače da poštuju komunalnu kulturu i svoja vozila parkiraju na mesta koja su za to namenjena, kažu u  JKP “Drugi oktobar”.

Da podsetimo, od 1. maja i cene Vrščanima su obezbeđene niže parkiranja. 

Po novom cenovniku građani za sat vremena parkiranja u Zoni I,  plaćaju 30 dinara, dok će u Zoni II parking u trajanju od sat vremena, plaćaju 25 dinara. 

Ostale vesti