Vesti

NOVI GRADONAČELNIK VRŠCA: Dragana Mitrović ili Dejan Santrač?

Ko će biti novi gradonačenik Vršca, Dragana Mitrović ili Dejan Santrač, tema je koja ovih dana okupira Vrščane. Niti jednoj drugoj opciji sem Srpske napredne stranke Vrščani ne daju ni minimalne šanse, tako da smo odgovor na ovo pitanje prvo potražili u njihovim redovima.

Jedini kandidati, kažu članovi SNS, jesu aktuelna gradonačelnica Dragana Mitrović, koja iza sebe ima uspešan mandat i zapaženu ulogu ka poverenik Gradskog odbora SNS, i njen pomoćnik Dejan Santrač, poznat u svetu sporta u nacionalnim okvirima, kojem, možda, Vrščani i daju veće šanse.

Iz razgovora sa članovima vladajuće stranke zaključujemo da se o drugim kandidatima ni ne govori. Probali smo da proverimo neke “abere”, po kojima je Vršac nadaleko poznat, ali na svakoj adresi dobili smo isti odgovor. Drugih kandidata nema, ti neki “samo mute vodu”.

U razgovoru sa Vrščanima koji nisu članovi SNS saznajemo da više poznaju sportsku karijeru Santrača, iako aktuelnoj gradonačelnici nemaju šta da zamere, čak je hvale zato što je Vršac uredila da najzad izgleda kao grad.

Što se meštana naseljenih mesta tiče, kažu da je gradonačelnica Dragana Mitrović mnogo učinila za sela, ali im je Dejan Santrač poznatiji, jer je dugogodišnji fudbalski radnik.

Šta Vi mislite? Ko će biti novi gradonačelnik Vršca? Dragana Mitrović ili Dejan Santrač?

Ostale vesti