Vesti

Novogodišnji karavan obišao sva vršačka sela

Grad Vršac je ove godine deci u gradu i naseljenim mestima Vršca podelio 3.500 paketića, a darovi su obezbeđeni odlukom lokalne vlasti, koja se, umesto za novogodišnji koncert, ponovo opredelila za paketiće za najmlađe Vrščane. Mališane u selima obišao je Novogodišnji karavan, a njegova poslednja stanica bila je u Pavlišu.

Sala Doma kulture u Pavlišu, prepuna dece i njihovih roditelja, uz veselu graju, osmehe i pesmu, dočekala je vršački novogodišnji karavan sa Deda Mrazom. Grad je ponovo odlučio da, umesto na skupe dočeke na gradskom trgu, sredstva izdvoji kako bi svako dete uzrasta do 7 godina dobilo novogodišnji paketić.

Osim slatkiša, u paketićima su ih obradovale i edukativne igračke prilagođene uzrastu, a u gradu i svim selima podeljeno je oko 3.500 poklona.

Kako objašnjavaju u lokalnoj samoupravi, jedna od glavnih misija i zadataka Grada je da što više obraduju svoje sugrađane, a posebno decu.

Pre Pavliša, karavan je obišao i sva ostala sela na teritoriji Vršca, a za mališane i gradu, kao i njihove vršnjake iz naseljenih mesta.

U Centru Milenium je takođe besplatno u dva termina izveden spektakularni dečji mjuzikl “Čekajući deda Mraza“.

Ostale vesti