Alibunar Bela Crkva Plandište Vesti Vršac

Otvoreno pismo direktora ŠC Nikola Tesla roditeljima

Direktor Školskog centra Nikola Tesla u Vršcu, Željko Ivković, putem zvanične stranice škole na društvenoj mreži fejsbuk, uputio je otvoreno pismo roditeljima, koje Vam prenosimo u celosti.

“Poštovani roditelji, već desetak dana smo svi pod stresom, zatvoreni u 4 zida, trudeći se da nam rad bude maksimalno efikasan, a da, pošto smo okruženi svojim ukućanima i život bude lepši. Režim onlajn nastave u našoj školi se poklapa sa rasporedom, smatrali smo da je tako najbolje i najefikasnije organizovati je.

Roditeljima nije nimalo lako, svesni smo da su nam deca kod kuće, a, sa druge strane, treba da imamo na umu da su, praktično, zauzeti od 8 do 14č. Ionako im je teško da se, sedeći kod kuće, nakane da pohađaju te časove.

I tako krhku pažnju im vrlo lako remete ulasci u sobu i zahtevi da se nešto po kući odradi. Neka vam napišu raspored, pa komunicirajte sa njima za vreme odmora, ionako treba da se protegnu i, možda, udahnu i svež vazduh.

Deci sada treba podstreka, podrške da realizuju ovakav oblik nastave, možda i više nego kada su to činila u školskim klupama. Zato molimo roditelje da u tome i oni učestvuju, tako što će poštovati njihov raspored.”, napisao je Željko Ivković direktor ŠC Nikola Tesla.

Foto: TV Banat

Ostale vesti