Sportske vesti

Polaznici EKO Basket Kampa u poseti šampionima na Kopaoniku

Budući košarkaški šampioni, polaznici četvrte smene EKO Basket Kampa u hotelu Junior u Brzeću koji vodi Vrščanin Zoran Topić, iskoristili su priliku da osete prave košarkaške šampione na Kopaoniku, reprezntativce Srbije.

Košarkaška reprezentacija Srbije je na bazičnim pripremama na Kopaoniku, u objektima MK Mountain Resort Kopaonik. Prilikom posete i druženja, polaznici EKO Basket Kampa bili su oduševljeni što mogu uživo da provedu vreme i da razgovaraju sa svojim idolima.

  • Zahvalni smo reprezentativcima na izdvojenom vremenu koje su proveli sa polaznicima EKO Basket Kampa. Znam da su pripreme veoma zahtevne, ali iskoristili smo nekoliko trenutaka za druženje, uz malu pomoć Gorana Topića, skauta reprezentacije. Osećaj je bio fantastičan, a polaznici Kampa su oduševljeni. Ova poseta i druženje sa košarkašima reprezentacije Srbije je kruna našeg ovogodišnjeg EKO Basket Kampa, koji smo održali u četiri smene, od 30. juna do 28. jula. I naredne godine se vidimo u Kampu, a našim košarkašima želimo puno uspeha i odlične partije na Svetkom prvenstvu, rekao je Zoran Topić, direktor EKO Basket Kampa.

Više o EKO Basket Kampu možete saznati OVDE.

Ostale vesti