Sportske vesti

TOKIO JE CILJ: Fejzić “srebrn” na G1 u Libanu

Član vršačkog Taekwondo kluba “Eurošped” i naš reprezentativac Damir Fejzić, sa trenerom Mariom Dujićem, učestvovao je minulog vikenda na velikom G1 turniru u Libanu, gde je osvojio drugo mesto.

Takođe ovog vikenda, TK “Euro Sped” je učestvovao na takmičenju u Pančevu “Koloseum open” i osvoji prvo mesto u ekipnom plasmanu. Lea Milutinović, iz ovog vršačkog kluba, proglašena je za najbolju pionirku, dok je Vuk Mihajlović proglašen za najboljeg kadeta na turniru.

  • Ovo je i više nego odličan početak sezone za naš klub i naše takmičare. Sledeće što nas očekuje je Prvenstvo Evrope za kadete i juniore u Španiji, gde naš klub ima dva takmičara u reprezentaciji. Zatim, očekuje nas “Poljska Open”, a potom “Presiden Cup” u Las Vegasu, koji nosi veliki broj bodova na svetskoj rang listi. Naravno tu su i brojni međunarodni turniri, kažu u TK “Eurošped” …

Svi međunarodni turniri su bitni za ovaj vršački klub, zbog učestvovanja na Olimpijskim Igrama u Tokiu. Nadamo se da će naš olimpijac iz Londona, Damir Fejzić, i ovoga puta uspeti da obezbedi normu za Tokio. Glavni treneri kluba Mario i Marin Dujic kažu da su na dobrom putu da obezbede normu za Tokio.

  • Čeka nas paklen put, koji je krcat sa turnirima, sve do aprila 2020. Krenuli smo i sada nema stajanja. Put do Tokia, kažu braća Dujić.

Ostale vesti