Vesti

Tomić je poslednji koji treba da priča o pravu i pravdi

Član stranke NATO Jeremića Zoran Tomić, lik koji poziva na oružanu odbranu Kosova, a služio je vojsku u Gerontološkom centru, lik koji se predstavlja kao pravnik, a nije završio ni pola pravnog fakulteta (napustio kad mu istekla abonentska), lik koji je zloupotrebio položaj zamenika predsednika opštine kako bi svom pajtosu omogućio zaradu, lik koji iz senke društvenih mreža vređa, širi mržnju i podstiče na nasilje, dao je sebi za pravo da priča o pravu i pravdi.

Manipulanti iz grupacije “1 od 500 Đilasovih miliona”, plačući za privilegijama koje su izgubili jer je narod tako hteo, setili su se odbeglog im Tomića i organizovali mu tribinu, čije posetioce možete na prste izbrojati. Zato snimak i fotografije tribine nisu ni postavili na svoju zvaničnu fejsbuk stranicu. I njih je sramota svih nestina koje je izgovorio Tomić, u pokušaju pranja biografije i predstavljanja sebe kao “najboljeg mrzitelja onih drugih”.

Možda je Tomić na tribini samo vežbao, za najbitniji govor koji će uskoro imati pred tužiocima. Moraće da objasni zašto je zloupotrebio službeni položaj, kada je kao zamenik predsednika opštine svom bliskom prijatelju Srđanu Kanačkom, na osnovu falsifikata omogućio nezakonito poslovanje kafe bara “Scena”, a na štetu Narodnog pozorišta “Sterija” Grada Vršca.

Navodni zakupac ovog prostora u javnoj svojini bila je firma “Icom New Technologies”. Ugovor o zakupu, 18. decembra 2012. godine, potpisali su jedini vlasnik i zastupnik firme Danijel Tismenar i tadašnji predsednik Opštine Vršac Čedomir Živković. Sumnja da je Tomić svesno počinio krivično delo zasniva se na Aneksu ugovora koji su 26. februara 2014. godine potpisali on i bivši vlasnik “Icom New Technologies” Kanački. Suština Aneksa je oprost dugova na bazi navodnih ulaganja zakupca u vlasništvo zakupodavca i predstavljanje tekućih kao investicionih ulaganja.

Pečat na Aneksu ugovora razlikuje se od pečata na Ugovoru. Kompletan ugostiteljski posao u kafe baru “Scena” vodio je upravo Kanački, na koga se ranije vodila i firma “Icom New Technologies”, dok je nije prebacio na Tismenara i promenio adresu sa Trg Nikole Pašića 13 u Beogradski put bb. Pečat na Aneksu karakteriše stara adresa firme, koje na pečatu na Ugovoru nema.

Tomić preti i vređa putem društvenih mreža

Tomić, nekada predsednik Opštinskog odbora DS, sada je član Jeremićeve stranke, koja je poznata po pretnjama i nasilju. I sam Tomić sklon je pretnjama i vređanju, ali samo putem društvenih mreža, što je i karakteristično za “tastatura nasilnike”, koji posle svakog napad sebe pokušavaju da predstave kao žrtve. Prvo je pretio Borislavu Krljiću, a potom i odborniku SNS Nebojši Jeliću, samo zato što imaju drugačije političke stavove.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalnu odgovornost za ovaj tekst

Ostale vesti