Vesti

TV N1 i Danas ponovo u službi lažova Marinike Tepić

Potpredsednica nedavno kupljene Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovo je masno slagala, a da nije ni trepnula. Njene laži, amaterski i bez ikakve novinarske provere, plasirali su opozicioni megafoni, niskotiražni Danas uhapšenog Ilije Devića i televizija N1 Đilasa i Šolaka, u kojoj novinari moraju da promovišu i napadaju politiku onako kako im Jugoslav Ćosić naredi, a ne svoj posao.

  • Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov iz Srpske napredne stranke razdelio je čak 38 miliona dinara i to za RTV Pančevo, privatnu televiziju sadašnjeg finansijera Srpske napredne stranke (SNS) Radoice Milosavljevića, ali i za Informer, Studio B, režimske portale Republika i Evršac, lagala je Tepić.

Prvo, Evršac Group doo, sa svojim registrovanim javnim glasilom, nije ni učestvovalo na konkursu za dodelu subvencija medijima u Pančevu, tako da nikakve subvencije nije ni moglo da dobije za svoj Evršac.

Drugo, na osnovu čega se Tepićevoj dozvoljava javno blaćenje i etiketiranje medija registrovanih u skladu sa zakonom? Ako ćemo da govorimo o subjektivnosti, zar etiketa “zavisni” ne treba da se prikači onima koji javno plasiraju nesitine, samo zato što ih izgovara Marinika, za koju je portal Evršac već dokazao da ume masno da slaže?

Začuđujuće je da inače glasna udruženja novinara nisu reagovala na ovakvu laž i etiketiranje javnog glasila. NDNV to i ne može da uradi, jer bi morali da angažuju sve članove na proveri informacije za čiju je potvrdu potreban jedan “klik” na sajtu Grada Pančeva, a ne može ni NUNS. Ipak je Marinika Tepić “novinarska” igračka Dinka Gruhonjića i Dragana Đilasa vlasnika NUNS, koja se ne odaziva na suđenja po tužbama za klevetu.

Poslednju tvrdnju temeljimo na činjenici da je i BBC reagovao zbog bezočnih neitinitih tvorevina i neosnovanih etiketiranja koje je Tepićka spremna da sroči i javno iznese. Da podsetimo, Tepićka se po tužbi britanskog desničara Džima Dovsona za uvredu časti i pretrpljeni duševni bol pozvala na poslanički imunitet i odbila je da na sudu dokaže da je Dovson po opredeljenju fašista.

Eto šta se desi kada Dragan Đilas svog šofera postavi za glasnogovornika stranke koju je teškom mukom otkupio od osnivača. Dovoljno je da ne trepće dok laže.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalnu odgovornost za ovaj tekst

Ostale vesti