Hronika

Zabio se džipom u kuću bežeći od policije?

Vrščanin D.M., sa prebivalištem u Švajcarskoj, u noći između subote i nedelje, uleteo je džipom Audi Q7 u kuću našeg sugrađanina Miroslava Grujića, u ulici Milana Tokina, saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Prema rečima Grujića, nešto posle ponoći u noći između subote i nedelje, probudio ga je strahovit prasak, kao da je bomba eksplodirala. Totalno uništeni Audi Q7 nalazio se u njegovom dvorištu.

  • Delovalo je kao eksplozija. Uplašio sam se, ali sam izašao sam u dvorište i video smrskani džip. Probio mi je kapiju i polomio betonski i masivan čelični stub. Od siline udarca napukao nam je i spoljni zid kuće. Neznam kojom je brzinom vozio, pretpostavljam da je “doleteo” iz ulice Heroja Pinkija, koja vodi direktno u moju kuću, jer joj je tu kraj. Policija je bila na licu mesta, kaže Grujić za eVršac.

Prema nepotvrđenim i nezavničnim informacijama, D.M. se zaista kretao ulicom Heroja Pinkija, brzinom većom od 150 km/h. Za njim, saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, jurila je patrola policije, jer je i pre nego što se “zabio” u kuću Grujića, napravio ozbiljan saobraćajni prekršaj u centru grada. Tačnost ovih informacija saznaćemo iz zvaničnog saopštenja policije.

U kakvom je stanju bio vozač pre ovog stravičnog udesa, nemamo informacija, jer policija do danas nije izdala zvanično saopštenje.

Nezvanično nam je potvrđeno da je D.M. posle udesa, zbog ozbiljnih povreda, prevežen u bolnicu u Beograd, što, prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, ukazuje da neće biti prekršajno, nego krivično gonjen.

Više informacija objavićemo nakon što policija izda zvanično saopštenje o ovom nemilom događaju, u kojem, na sreću, ni jedno lice nije izgubilo život. A, bilo je ljudi na ulici u trenutku kada je Audi Q7 uleteo u kuću u ulici Milana Tokina.

  • Na ulici je bilo i dece. Sreća pa niko nije nastradao, rekao nam je penzionisani policajac koji je u trenutku nesreće i kasnijeg uviđaja bio na licu mesta.

Ostale vesti