Kultura

3D film “Aladin” u bioskopu Centra Milenijum

Sinhronizovani 3D film “Aladin” na programu bioskopa kongresne dvorane Centra Milenijum je u petak 24. maja u 20h i u subotu 25. maja u 18 časova.

U filmu “Aladin” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi.

Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson. Glumci: Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud.Trajanje filma: 128 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije. U subotu 25.05. biletarnica će raditi od 16:30h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Ostale vesti