Sportske vesti Vesti Vršac

Omladinski pogon KMF Forum za svaku pohvalu

Klub malog fudbala Forum iz Vršca, posle druge finalne utakmica u okviru Omladinske Futsal Lige Vojvodine, ipak je prvo mesto morao da prepusti KMF Leteći Holanđanin iz Vrbasa. Da podsetimo, prošle godine je situacija bila drugačija, slavio je vršački klub.

  • Trnovit put je savladan, puno je uloženo, puno ostvareno. Ovo takmičenje brojalo je sedamnaest sjajnih ekipa. Prema viđenom, futsal scenu očekuje bezbroj talentovanih mladih igrača i sjajna budućnost. Za nas, zlatni momci, koji su predstavljali naš klub i grad na dostojan način na ovom takmičenju su: Borković Marko, Đorđević Andreja, Bogdanov Nenad, Ćirka Mateja, Kornja Dario, Ćirka Andreja, Sinđelić Uroš, Smoljan Strahinja, Janković Jovan, Bobić Ognjen, Tešic Luka i Mioško Kristijan. Bravo momci, idemo dalje! Poraz se ne zaboravlja, istrajnim radom, snagom volje i željom, “naplatićemo” izgubljeno i sledeće godine vratiti zlato u naše ruke! Verujemo da će se za to pobrinuti i trener Varađan Nenad, saopštio je KMF Forum.

KMF Forum se zahvalio i svom zlatnom sponzoru, kompaniji SwissLion, na slatkim darovima, kao i dugogodišnjem prijatelju kluba Etno restoranu “Dinar” iz Vršca.

  • Hvala našim vernim i odanim navijačima na ukazanom poverenju i podršci. Najavljujemo ovom prilikom i početak prolećnog dela takmičenja za seniore. U nastavku takmičenja, u petak 6. marta, sa početkom u 20 časova, u Centru “Millennium”, sastaće se KMF”Forum” i KMF”Indians” iz Inđije. Očekujemo vas, iskreno Vaš KMF “Forum”, saopštio je ovaj vršački klub.

Ostale vesti