novembar 18, 2019
Sportske vesti

Acro-dance studio “Super Star” sjajan na takmičenju Dancing Conections

Ekipa Acro dance studija “Super Star” je takmičenju Dancing Conections u Sportskom centru Petrovaradin ostavrila odlične rezultate.

-Ovog puta naš klub su predstavljali najmlađi takmičari, sa dve grupne koreografije koje su zauzele dva prva mesta i jednu specijalnu nagradu za plesno takmičenje u Umagu sledeće godine, kao i  jednom solo koreografijom u kategoriji dece koja je zauzela prvo mesto, kažu u Acro dance studiju “Super Star”.

-Takođe naš klub sa velikim uzbuđenjem obaveštava sugrađane i javnost da 22.maja kreće u pohod na svetsko zlato u ime grada Vršca i  Srbije.Tim od 35 članova ovog studija će u Hrvatskoj braniti boje svoje zemlje. Dugujemo veliku zahvalnost  Milanu Popoviću, koji je platio troškove puta devojčicama koje su se za ovo takmičenje kvalifikovale. Danas, kada je novac presudan faktor za bilo šta što radimo, teško je bilo naći sredstva za put, kotizacije, kostime, licence, smeštaj . Gospodin Popović je svojom donacijom popunio prazninu koja je nedostajala da se svi troškovi isplate i zato mu se ekipa još jednom zahvaljuje jer je ovo velika usluga i olakšanje za roditelje koji inače sami snose sve troškove takmičenja. Nadamo se  da čemo opravdati poverenje koje naš donator ima i obećavamo da ćemo učiniti sve da se sportkim borilištem u Puli čuje himna „Bože pravde“ , kažu u Acro dance studiju “Super Star”.

Ostale vesti