Vesti

Grožđebalski WPVŠ Meetup 09/19

Startit centar Vršac 20. septembra organizuje Grožđebalski WPVŠ Meetup. Septembarsko druženje je tradicionalno u znaku vršačke berbe grožđa, vina i kobasica, a,kako kažu organizatori, pozabaviće se i tajnama e-commerca i e-mail marketinga. Ako ste zainteresovani, Meetup počinje u 19 časova, u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.

  • Prisustvo predavanjima je potpuno besplatno, ali kobasice i piće nisu. Molimo sve koji su zainteresovani za grožđebalski kobaja after-party da se blagovremeno jave porukom u inbox stranice radi prikupljanja sredstava, kažu organizatori.

Aleksandar Savković

Aleksandar Savković za sobom ima interesantan put: od frellancera na Upworku, preko customer supporta u ManageWP do WordPress internog i externog predavača u GoDaddy. Trenutno menadžer za zapadni Balkan najveće Grcke hosting kompanije i domen registra,koja je ujedno i partner srpske hosting kompanije Mint.rs. Aca je čest predavač na mnogim WordCamp konferencijama širom Evrope i osnivač Woo meetup Srbija, a voli i da poseti Vršac.

Njegovo predavanje bavi se gorućom problematikom e-commercea. XXI vek poznat je kao vek online prevara, a pred vama su saveti kako u takvoj atmosferi povratiti poverenje kupaca.

Ilija Ćosić

Ilija Ćosić je naš Vrščanin, migrant u prestonicu, koji više od godinu dana radi u SEO agenciji Four Dots kao Junior Data Analyst. Najviše je angažovan na komunikaciji sa korisnicima SaaS alata (Reportz, Dibz i Base) koje je agencija razvila za sopstvene potrebe i koje treba komercijalizovati. Jedan je od ključnih igrača u organizaciji lokalne konferencije wwvrsac.

Tema njegovog predavanja biće upoznavanje sa osnovama e-mail marketinga, kao i sa različitim alatima koji se mogu koristiti za različite vrste e-mail komunikacije. Saznaćete koje su razlike u mejlovima koji služe za inbound, a koji za outbound komunikacije, kao i koji su koraci neophodni za uspešnu e-mail kampanju.

Ostale vesti