Plesni studio Millennium organizuje besplatne treninge do kraja januara

Plesni studio Millennium organizuje besplatne treninge do kraja januara

Autor :  jan 16, 2019
Plesni studio Millennium poziva devojčice uzrasta od 3 do 15 godina, da dođu na besplatne treninge koje ovaj studio organizuje do kraja januara, i da se oprobaju kao deo njihovog tima.
 
- Da li postoji devojčica u vašem okruženju za koju biste pomislili da bi volela da ide na časove plesa? Ona koja voli zabavu, druženje i da se igra, ili možda ona koja se manje druži, koja je povučena i stidljiva. U oba slučaja ples je pravo rešenje za nju, jer plesom one razvijaju svoje društveno-fizičke sposobnosti, grade samopouzdanje, stiču prijateljstva, a sve to uz muziku i zabavu. Dvoumite se da li će joj se dopasti i da li će se uklopiti? U tom slučaju Plesni studio Millennium ima savršenu priliku za vas. Besplatni treninzi do kraja januara za sve devojčice od 3 do 15 godina, poručuju iz Plesnog studija Millennium.
Da podsetimo, Plesni studio Millennium se nalazina adresi Miloša Obilića 38a u Vršcu, a više informacija možete dobiti na broju telefona: 060 411 51 33 ili putem društvenih mreža.
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije