Gradonačelnica Mitrović: Umesto dočeka Nove Godine - pokloni za decu i klizalište

Gradonačelnica Mitrović: Umesto dočeka Nove Godine - pokloni za decu i klizalište

Autor :  dec 01, 2017

Grad Vršac će ove godine, novac iz budžeta namenjen proslavi i dočeku Nove Godine na Gradskom trgu, preusmeriti na najmlađe sugrađane, kaže za portal eVršac gradonačelnica Dragana Mitrović.

Tradicionalni Novogodišnji karavan za najmlađe ove godine, osim dece iz vršačkih sela, obadovaće i sve gradske mališane, do sedam godina starosti, Oduka je Lokalne samouprave. 

Ovom odlukom, kako je za portal eVršac, rekla gradonačenica Mitrović, nisu izuzeta ni starija deca, jer će za sve njih u centru grada biti postavljeno klizalište.

- Odlučili smo da novac koji smo do sada trošlii na program proslave dočeka obe Nove Godine, muzički program i vatromet, ovde godine potrošimo na poklone namenjene deci. Paketići koje  ćemo obezbediti za mališane biće edukativni. Reč je o igračkama koje će biti odabrane prema uzrastima. Verujemo da će svi roditelji na vreme prijaviti svoju decu putem obrazaca koji su dostupni u holu Gradske kuće, vrtićima i u seoskim mesnim zajednicama.Takođe, Grad se ove godine potrudio da ispuni želju nešto starijih mališana i njihovih roditelja, tako da ćemo na njihovu, ali i na našu radost ponovo u centru grada imati klizalište koje će biti postavljeno u periodu od 20. decembra do kraja januara naredne godine, rekla je za portal eVršac, gradonačelnica Dragana Mitrović.

Dodela paketića za mališane u selima biće organizovana kao i do sada - dolaskom Novogodišnjeg karavana u svako vršačko selo, dok će mališanima u gradu paketići biti uručeni u Centru Milenijum.

O tome kao da prijavite svoju decu za dodelu paketića saznajte ovde: Grad Vršac daruje mališane

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30