Rakićka dokaz da političkim starletama nije mesto u Skupštini (VIDEO)

Rakićka dokaz da političkim starletama nije mesto u Skupštini (VIDEO)

Autor :  Aleksandar Čupić nov 19, 2018

Politička starleta Dragana Rakić, svakim kreštavim pokušajem proizvodnje lažne dramatike, dokazuje da je licemer kakav nikada u vršačkoj skupštini nije sedeo. Njeno bitisanje na političkoj sceni Vršca velika je sramota za naš grad.  

U direktnom prenosu zasedanja, video se njen maksimalni domet. Žalosno je gledati kako se žena njenih godina, žena skromne inteligencije i slabijeg opšteg znanja, sa paničnom potrebom da veliča isključivo sebe, ponižava neargumentovanim nastupima za govornicom. 

Kolege odbornici joj uvek na to suptilno ukazuju, da ne povrede njena osećanja. Suprotno zdravom razumu, ona se na to "raspali" i nastavlja da se ponižava. Istina joj uvek pokvari planove.

Ovog puta, mizernim pokušajem zloupotrebe penzionera u svrhu lične promocije, narcisoidna rijaliti zvezda Dragana Rakić još jednom je dokazala da je politički šljam koji ne preza od laži, insinuacija, provokacija i spinovanja.

Da pojasnimo, članovi današnjeg Saveza za silovanje i promociju mržnje, bili su visokokotirani u lokalnoj vlasti dok je penzionerima, protivustavno ili ne (o tome će Sud odlučiti), uziman deo penzija na ime samodoprinosa. 
Danas bi ponovo da prevare penzionere i da im uzmu novac, ali ovoga puta kao advokati.

Bili su vlast i kada je ubijeno na desetine vršačkih firmi, zbog čeka je više hiljada naših sugrađana ostalo bez primanja. 

Gradonačelnica Dragana Mitrović, predsednik Skupštine Nenad Baroš i odbornik dr Predrag Mijatović postavili su ovog licemera na zasluženo mesto. Posle današnje sednice, ovu kvazi političarku/novinarku teško da bi i u rijaliti primili. 

Autor: Aleksandar Čupić glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Pogledajte snimak sa zasedanja Skupštine grada Vršca.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30