Grozne laži Tepić i Rakić nanose ogromnu štetu Vršcu

Grozne laži Tepić i Rakić nanose ogromnu štetu Vršcu

Autor :  Aleksandar Čupić nov 28, 2018

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović tužila je balerinu/poslanicu Mariniku Tepić zbog groznih laži koje o njoj besomučno ponavlja u javnosti. Tepićeva ovakvim ponašanjem dokazuje da je politički šljam koji ne preza od brutalnih neistina i svakim otvaranjem usta, iz bilo kog razloga, bruka Skupštinu Srbije. Podršku joj daje samo politička starleta Dragana Rakić.

Neuspešna balerina, propala novinarka/prepisivačica na koju je Dinko Gluhonjić potrošio svoje najbolje dane gurajući je u BIRN-ove i druge svoje tvorevine, neispunjena političarka koja je uprkos čestom menjanju stranaka i partnera ostala usamljena, u samo jednom tvitu iznela je gomilu notornih laži. 

Te laži dokaz su njene licemernosti, osionosti i mržnje prema svemu što joj stoji na putu do vlasti, do koje, tako istrošena, nikada više neće doći. 

Tepićevoj, koja je, dok je bila vlast, fašistički delila decu na "našu" i "njihovu" i koja je Vršcu otela pet miliona dinara zato što su legitimni predstavnici lokalne vlasti, tada iz SPS, bili na otvaranju fudbalskog igrališta za decu, nije problem da lažima blati ugledne žene i članove drugih stranaka jer stoje na putu njenoj gramzivoj želji za građanskom kasom. 

Nije gradonačelnica Vršca jedina žena koju Tepićeva neosnovano napada. Sada se obrušila i na našu koleginicu, Mašu Ivkov, dopisnicu RTS već deset godina. Za svoj objektivan rad Maša je nagrađena priznanjem "Kapetan Miša Anastasijević", koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti. 

Da je Maša u Novom Sadu napravila lapsus - jeste. To se u direktnim uključenjima u program dešava i najboljim svetskim novinarima. Za politički šljam poput Tepićeve to je razlog za brutalne napade potkovane mržnjom. Kritika treba da postoji, ali mora da ima kvalitetan i kulturan osnov. Da je Tepićka ikada bila novinar (e Dinko, e Čobanu, na koga ste trošili...vreme), nikada ovako nešto sebi ne bi dozvolila. Ovaj napad političara na medije treba da osude i udruženja novinara, ako su zaista, još uvek, to za šta su se registrovali.

Otac Maše Ivkov, dokazan i nagrađivan akademski slikar Zvonimir Santrač, ratni invalid kojeg gubitak većeg dela šake nije sprečio da nastavi sa svojim umetničkim izrazom koji će jednog dana biti kulturno nasleđe i ponos našeg Vršca, verovatno je u poslednjih nekoliko decenija najbolji rukovodilac respektabilne ustanove kulture - Gradskog muzeja. 

Santrač je imenovan za direktora zahvaljujući besprekornoj biografiji. Na toj funkciji je tek dve godine. A vozilo Lada Niva, koje se Tepićevoj pričinilo i koje je okačila na tviter, uopšte ne pripada vršačkom Muzeju. Nažalost, njihova Lada, koju možete videti na fotografiji, ni do Potpornja ne može da stigne, a kamoli do Lučana ili Ivanjice. Opet nažalost, to Tepićevu ne sprečava da konstruiše grozne laži. Zašto toliko mrzi Vršac i Vrščane?

viber image

A politička starleta Dragana Rakić, naivna, povodljiva i frustrirana bibliotekarka koja platu prima od građana, lažna novinarka ponovo iz antisrpske kuhinje Dinka Gluhonjića, ponosno na društvenim mrežama deli laži Tepićeve. 

Narode, dokle?

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala eVršac

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30