Jedini odbornik Vuka Jeremića u Pančevu prešao u SNS

Jedini odbornik Vuka Jeremića u Pančevu prešao u SNS

Autor :  nov 28, 2018

Odbornica u Skupštini Grada Pančeva, dr Dubravka Šarac Minić, kao jedina koja je zastupala Narodnu stranku Vuka Jeremića, danas je postala član Srpske napredne stranke. Dr Šarac Minić je ranije iz Demokratske stranke prešla u NS. 

Dr Šarac Minić odluku je donela posle tročasovnog saslušanja Jeremića, koji je pred sudom u Njujorku potvrdio da je boravio u apartmanu 78B jedne od Trampovih zgrada (Trump World Tower Condos), u kojoj se i sastao sa Patrikom Hoom, bivšim ministrom unutrašnjih poslova Hongkonga, protiv kojeg su SAD povele postupak zbog sumnje u umešanost u međunarodnu korupciju.

Dr Šarac ističe da niti jednom intelektualcu u Srbiji nije mesto u stranci koja se udružuje sa rijaliti Lepomirima, a kamoli u stranci koju predvodi lice kojem na račun novac uplaćuju osumnjičeni za međunarodnu korupciju i trgovinu oružjem afričkim zemljama.

Kao paotriota, ona je naglasila da je Srpska napredna stranka jedina u Srbiji sposobna da stane na put korupciji i kriminalu, koju lideri Saveza za Srbiju simbolizuju, što se pred sudom u Njujorku upravo dokazuje. 

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Pančeva Željko Sušec kaže da prelazak dr Šarac Minić u SNS nije ništa novo i za čuđenje, te da se to podrazumeva.

On je naglasio da udruženi mafijaški Savez za Srbiju čine političari koji su se pokazali na nesreći naroda, uništavajući i pljačkajući Srbiju i njene građane, a potom je naveo Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i celu Demokratske stranke, kao i Boška Obradovića, koji nije imao priliku, kaže Sušec, da se dočepa državne kase, ali su mu apetiti i želja izrazito vidljivi i veliki. 

Sušec naglašava da Obradovićevi poslanici, ne birajući sredstva, pozivaju na krvoproliće u Srbiji, samo sa jednim ciljem, da bi se dokopali vlasti i da bi zasitili svoje pljačkaške apetite.       

Autor: RTV Pančevo

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30