Preventivni zdravstveni pregledi 16. decembra u Vršcu
Odštampajte ovu stranicu

Preventivni zdravstveni pregledi 16. decembra u Vršcu

Autor :  dec 13, 2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju  u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju organizuje Ministarstvo zdravlja, biće organizovana u  Opštoj bolnici Vršac u nedelju, 16. decembra, u vremenu od 8 do 16 časova.

U prizemlju nove zgrade vršačke Opšte bolnice Vršac, kakoa je najavljeno,  biće organizovani pregledi pulmologa, RTG srca i pluća  u slučaju kada je indikovano od strane pulmologa, pregled oftalmologa i laboratorijska analiza -  tumor markeri debelog creva : CA 19-9.

Pregledi su besplatni,  a na njih imaju pravo svi osigurani, ali  i oni pacijenti bez zdravstvenog osiguranja  odnosno overene zdravstvene knjižice. Mole se građani da na preventivni pregled ponesu bilo kakav dokument za identifikaciju.

Ministarstvo zdravlja i ovom prilikom poziva građane da obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"