Restitucijom je do sada u Vršcu vraćeno više od 30 objekata
Odštampajte ovu stranicu

Restitucijom je do sada u Vršcu vraćeno više od 30 objekata

Autor :  jan 11, 2019

Prema podacima objavljenim na sajtu Agencije za restituciju, do sada je starim vlasnicima ili naslednicima u Vršcu je vraćeno je 32 objekta.

Isti podaci govore da je u protekloj godini Agencija za restituciju donela je rešenja o vraćanju 513 poslovnih prostora, zgrada kao celina i stanova.

 

Najviše objekata u pokrajini vraćeno je u Novom Sadu – 470, zatim u Subotici – 141, Pančevu – 125, Zrenjaninu – 96, Somboru – 64, dok je u Vršcu je vraćeno 32 objekta, Beloj Crkvi 6, a u Alibiunaru 2 objekta.

Podatke o broju poslovnih prostora, zgrada kao celina i stanova po gradovima i opštinama u Republici Srbiji vraćenih bivšim vlasnicima i zakonskim naslednicima rešenjima Agencije za restituciju, zaključno sa 31.12.2018. godine (bez konfesionalne restitucije) - možete pročitati klikom OVDE

Pregled vraćene nepokretne imovine po gradovima i opštinama do 31.12.2018. (bez konfesionalne restitucije) - možete pročitati klikom OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"