Omoran namerno urušava ugled Opšte bolnice u Vršcu

Omoran namerno urušava ugled Opšte bolnice u Vršcu

Autor :  feb 18, 2019

VD direktor Opšte bolnice u Vršcu dr Jon Omoran zloupotrebio je ovlašćenja i ukazano poverenje, zbog čega trpi oko 100.000 pacijenata ove regionalne ustanove, koji su zbog hirova i nebrige Omorana prinuđeni da kupuju čak i osnovne medicinske potrepštine kako bi dobili elementarnu zdravstvenu negu.  

Omoranu, evidentno, nisu u prvom planu građani Vršca, Bele Crkve i Plandišta, nego zataškavanje brljotina njegovih prethodnika iz vremena bivše vlasti, koji su glavni krivci za tešku situaciju u koju godinama namerno uvlače vršačko zdravstvo. Omoran odbija pozive novinara i pravi se gluv i slep.

Lažni filantropi i humanitarci, Omoranovi prijatelji dr Tatjana Vešović i drugi, zavili su vršačku bolnicu u crno. Omoran sada čisti za njima, uklanja dokumentaciju, što  otežava rad nadležnog tužilaštva i policije. Zloupotrebe su vršene kroz projekte koje je finansirala Evropska unija, što je pretilo da i Grad Vršac dospe na "crnu listu". Znali su da padaju sa vlasti, namera uništavanja bila je očigledna.

Materijalista Omoran nastavlja ono što su oni započeli. Namerno izaziva lomove sistema, kako bi proizveo javno nezadovoljstvo pacijenata. Takođe, prikriva ozbiljne lekarske greške, koje su se u nekoliko slučajeva završavale tragičnim smrtnim ishodom, čak i dece, čijim porodicama ni saučešće nije uputio.

Apelujemo na nadležne da objektivno sagledaju rad dr Omorana, da mu se zahvale na saradnji i na čelo ove regionalne zdravstvene ustanove dovedu nekog kome će prioritet biti pacijenti i uspešnost bolnice, a ne pranje "prljavog veša" kolega doktora koji, u nameri da izbegnu odgovornost, naprasno postadoše političari.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalnu odgovornost za ovaj tekst

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30