SerGejevo "razvlačićemo vas po ulicama" stiglo i u Vršac

SerGejevo "razvlačićemo vas po ulicama" stiglo i u Vršac

Autor :  feb 28, 2019

Pristalice cirkuskog karavana klovna SerGeja, koji je u Smederevskoj Palanci javno uputio poruku političkim neistomišljenicima "razvlačićemo vas po ulicama", zaposlene u gradskim ustanovama i preduzećima u Vršcu, pojedinačno zastrašuju pretnjama batinama i zlostavljanjem "kad dođu na vlast". 

Pažljivo targetiraju pojedince koji nisu ili su manje politički aktivni i savetuju ih "da se pridruže, ili da se sklone", jer kada oni dođu "neće biti milosti". Uglavnom muškarci zastrašuju žene. Većina njih bili su funkcioneri u vreme bivšeg režima, a sada su izgubili sve privilegije i "kombinacije" na štetu Grada, koje rezultiraju krivičnim prijavama.  

To im je nova direktiva "odgore". Vid političke borbe koji definiše kukavice. Iako mesečno zarađuju više od prosečne plate u Srbiji, oni su nezadovoljni. Sabotiraju rad preduzeća, ustanova i lokalne samouprave, pokušavajući da vlast i sebi nadređene predstave neuspešnima, sve na štetu građana Vršca.

Laži o otkazima, mobingu, pretnjama, ucenama, premeštajima na "lošije radno mesto" više im ne prolaze. Neki od njih i mole da dobiju otkaze, da bi se finansijerima prikazali kao "žrtve - heroji". Smeju im se ljudi. 

Svesni su da im je i ovaj pokušaj urušavanja politički stabilne Srbije propao. Narod ne veruje manipulantima koji su uništili sve čega su se dotakli. Izbezumljeni, pokazuju svoje nasilno lice. Nasilje je posledica nemoći.

Autor: Open View doo krivično i materijalno odgovara za ovaj tekst

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30