Šaka čega? Šaka jada...

Šaka čega? Šaka jada...

Autor :  mar 01, 2019

Šetači u Vršcu slobodno su mogli da se ogrnu u "šetalicu", da spoje krajeve i da niko iz Đilasovog tora ni ne mrdne. Posle govora dvojice koji su u centar došli iz kafane, i u istom maniru, sa tri padeža, pokušavali da se sete onog što su im drugi zadali za domaći. Vrščani su prezrivo gledali one koji su ih organizovano zvali i otišli kućama.

Neki Vidojković, pisac nečega, neartikulisano je izjavio "budite tolerantni kada vidite četnika, LGBT pripadnika, građanskog fundamentalistu, pa čak i opozicionara koji već zna u koju će fotelju", što je među ovo malo okupljenih bio signal za odlazak. Vršac jeste grad tolerancije, ali ne preterane, je je potom osuo gnevne reči prema preminulog kralju narodne muzike Šabanu šauliću.

- Hajde za kraj da svi što jače vičemo UA Evropskoj Uniji. Mi više ne možemo da se uzdamo ni u EU ni u SAD, rekao je taj neki Vidojković, priznajući debakl Đilasa u Briselu i Jeremića u SAD. A onda se žurno vratio u kafanu.

Neki Kulačin, politički aktivista koji je kao novinar, kritikovao je Evropu zato što bezrezervno podržava Aleksandra Vučića, a onda je nizom najprizemnijih uvreda pokušao da se dodvori slušaocima, koji su ga bez trunke emocije, gledali bledo. "Šta priča ovaj?".

- Kad osvojimo RTS on pada ispod 30 odsto, jer nema Marića, Vučićevića i Sarape, koji mogu da nas zaustave kada uzmemo RTS, rekao je je taj neki Kulačin i najavio planove za nasilni ulazak u javni medijski servis, koji je, prema onome što je rekao, potrebno ugušiti, kako bi privatni mediji tajkuna Đilasa i golfera iz Slovenije Šolaka, koji reketiraju glumce, producente i režisere, ponovo svima otimali medijski i marketinški prostor.

Ovu treću, muzikalnu, probali smo da razumemo, ali nismo uspeli. Neka izbegava kafane.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalu odgovornost za ovaj tekst

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30