Sportske vesti

KAF “Banat Bulls” overio prvo mesto u DLS 2019

U poslednjoj utakmici regularnog dela Druge lige Srbije, banatski Bikovi savladali su požarevačke Pastuve sa 21:0 i na taj način završili ovaj deo sezone bez poraza, objavljeno je na zvaničnom portalu SAAF.

Pastuvi nisu mogli da nađu rešenje za zanimljiv sistem banata, koji su rotirali igrače na pozicijama QB i RB. Na taj način su zbunjivali odbranu Požarevca i ostali odmorni za međusobni duel ove dve ekipe u polufinalu.

Prvi TD na utakmici bio je delo iskusnijeg QB Miroslava Markova koji je za 20 jardi pronašao Milana Nikolića, a Marko Todorović kompletirao je PAT (7:0).

Odbrana Banata je bila sigurna i održala je prednost do kraja prve četvrtine. Potom je u drugom delu igre dugačak drive TD trčanjem završio mlađi od dvojice kvoterbekova Mladen ZlatićTodorović je ponovo bio precizan i postavio je rezultat 14:0.

Tim rezultatom otišlo se na odmor. Pauza u poluvremenu nije pomogla gostima koji nisu uspevali da vežu nekoliko dobrih akcija i stave se u poziciju za poentiranje. Međutim, u trećoj četvrtini zastao je i napad Bullsa.

Bikovi su obezbedili pobedu u poslednjoj četvrtini. Zlatić je sada poentirao kroz vazduh, pronašao je Ivana Trninića za 30 jardi i TD, Todorović je još jednom realizovao PAT i postavio konačan rezultat 21:0.

Opširnije pročitajte OVDE

Izvor: SAAF.rs

Ostale vesti