Sportske vesti Vesti

Ministar Udovičić posetio Grad Vršac

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović sa saradnicima ugostila je danas Vanju Udovičića ministra u Vladi Republike Srbije resorno zaduženog za sport i omladinu.

Gradonačelnica Mitrović i ministar Udovočić posetili su Fudbalski klub Partizan u Uljmi i Streljački klub Uljma, a potom su u Vršcu posetili Osnovnu školu Mladost i Odbojkaški klub Banat.

  • Nastavljamo otvorenu i odgovornu saradnju kako bismo zajednički realizovali sve ključne ciljeve iz oblasti omladine i sporta, i radimo na daljoj popularizaciji sporta kao bitnog preduslova za zdrav život među svim generacijama, posebno u školskom uzrastu. Razgovali smo i o stvaranju još boljih uslova za razvoj perspektive mladih i afirmacije u ličnom i karijernom smislu, rekao je Udovičić.
Vrsac, 14. novembra 2019. – Ministar omladine i sporta Vanja Udovicic posetio je danas OSS “Mladost” u Vrscu. FOTO TANJUG/ MILICA NIKOLIC/ bk

Ministar Udovičić je ovom prilikom OŠ Mladost uručio donaciju, golove, košarkaške table sa koševima kao i odbojkaške i druge lopte potrebne za časove fizičkog vaspitanja.

  • Za Vršac se vezuje duga sportska tradicija. Došli smo danas da je podržimo i očuvamo, da ostanete grad sporta i da motivišemo decu da se bave sportom već od prvih školskih dana. Siguran sam da će neki od njih postati vrhunski sportisti i da će jednog dana predstavljati našu zemlju na velikim takmičenjima, rekao je ministar Udovičić.

Ostale vesti