Kultura

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da 23. i 24. maja, u bioskopu Kongresno – muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja.

U četvrtak 23. maja u 18h prikazivaće se animirani, sinhonizovani film “RUŽNJIĆI”.

U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača. Moksi i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kog će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moksi okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda . Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo. Ružnjići se suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.
Glumci: Emma Roberts, Nick Jonas, Janelle Monáe. Trajanje: 88 minuta.

U četvrtak 23. maja u 20h, u petak 24. maja u 20h i u subotu 25. maja u 18h i u 20:30h pikazivaće se sinhronizovani 3D film “ALADIN”.

U filmu “ALADIN” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi. Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.Glumci: Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud. Trajanje filma: 128 minuta.

U petak 24. maja u 18h prikazivaće se 3D film “POKEMON DETEKTIV PIKAČU”.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikaču će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokemon svet.
Glumci: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Bill Nighy. Trajanje: 104 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica od ponedeljka 20. maja: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Ostale vesti