Kultura

Promena bioskopskog repertoara u Centru Milenijum

Centar Milenijum obaveštava sugrađane da je došlo do promene bioskopskog repertoara.

Prema ovim izmenama na programu su:

U petak 24. maja u 20h i u subotu 25. maja u 18h pikazivaće se sinhronizovani 3D film “ALADIN”.

U filmu “ALADIN” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi. Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.Glumci: Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud. Trajanje filma: 128 minuta.

U petak 24. maja u 18h prikazivaće se 3D film “POKEMON DETEKTIV PIKAČU”.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikaču će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokemon svet.
Glumci: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Bill Nighy. Trajanje: 104 minuta.

U subotu 25. maja u 20:30h prikazivće se film “DŽON VIK3: PARABELUM”.

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica Džon Vik beži zbog dva razloga. Love ga jer mu je raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je ‘Ne ubij u hotelu’. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice sveta Viku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravnik Vinston dao mu je jedan sat pre nego što ubice krenu i Vik postane excommunicado. Pre nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga odseku od svih drugih članova, Vik će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobegao iz Njujorka i ostao živ. Naravno, Vikov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu. Trajanje filma: 101 minuta.Glumci: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica od ponedeljka 20. maja: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije. 
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Ostale vesti