Vesti

U Vršcu od 1. maja niže cene parkiranja

“Parking servis” JKP “Drugi oktobar” obaveštava sugrađane, da je na sednici Skupštine grada Vršca usvojena je izmena cenovnika za Opšta i posebna parkirališta. Na ovaj način, kako  ističu u Parking servisu ,  Vrščanima su obezbeđene niže parkiranja u obe zone.

Nove niže cene će se primenjivati od 01.05.2019. godine. 

Po novom cenovniku grašani će umesto dosadašnjih 35,00 dinara za sat vremena parkiranja u Zoni I,  plaćati 30,00 dinara, dok će u Zoni II cena parkiranja u trajanju od sat vremena, umesto dosadašnjih 30,00 dinara  biće  25,00 dinara. 

Nekadašnja Zelena pijaca – postaje parkiralište

Novina je i da će nekadašnji prostor Zelene pijace dobiti novu namenu i koristiće se kao posebno parkiralište sa oko 200 parking mesta.

– Ovo parkiralište najviše će pogodovati zaposlenima u centru grada, a samim tim uže gradsko jezgro biće rasterećeno i saobraćaj će se nesmetano odvijati. Korišćenje ovog parkirališta može se platiti na dnevnom i mesečnom nivou., ističu u  JKP “Drugi oktobar”.

Cena dnevne karte na ovom parkiralištu iznosi 70,00 dinara i plaća se SMS porukom, a pretplatne karte 500,00 dinara na mesečnom nivou koja se može kupiti u  JKP “Drugi oktobar”.

– Cilj nam je da našim sugrađanima, korisnicima usluga parkirališta, smanjimo troškove već ionako preopterećenog kućnog budžeta, te smo i pored sniženja cena, u pojedinim ulicama u širem centru grada ukinuli naplatu parkiranja. Ovom prilikom apelujemo na vozače da poštuju komunalnu kulturu i svoja vozila parkiraju na mesta koja su za to namenjena, kažu u  JKP “Drugi oktobar”.

Od 1.maja niže cene parkiranja yelena pijaca2019

Ostale vesti