Sportske vesti

Uspesi Plesnog studija Millennium u Staroj Pazovi

Plesači Plesnog studija Millennium, na plesnom festivalu i na Balkanskom prvenstvu u fit kids-u i akrobatici, održanim u Staroj Pazovi, osvojili su tri prva, četiri druga, tri treća i jedno četvrto mesto.

  • Ovo je bilo prvo u nizu i tek pripremno takmičenje za ovu plesnu sezonu. Veoma smo ponosni na postignut plasman. Glavni član žirija na ovom događaju bio je poznati američki koreograf Jose De La Cruz, koji je među svim predstavljenim plesačima izabrao četiri najbolja, a među njima je i naša Sara Momirov, koja je osvojila stipendiju za prestižni Taranto Danza plesni kamp u Italiji, saopštili su iz Plesnog studija Millennium.

Posle plesnog festivala, nastupio je i oficijalni deo Balkanskog prvenstva u akrobatici i fit kids-u. Jedini predstavnik Plesnog studija Millennium u ovom delu takmičenja bila je Lena Kostić koja je ponela laskavu titulu balkanskog šampiona u akrobatici u kategoriji dece od 7 godina, iako će ih napuniti tek u decembru.

  • Veoma smo ponosni na nju, kao i na sve ostale takmičare. Nadamo se da će nam sezona biti uspešna koliko i ovo prvo takmičenje. Ovim putem, takođe, pozivamo i sve vršačke devojčice uzrasta od 3 do 16 godina da se pridruže našem uspešnom plesnom timu. Upisni rok traje do kraja oktobra. Svim novim budućim članicama poklanjamo nedelju dana besplatnih treninga, a telefon za informacije je 060 411 51 33, kažu u PS Millennium.

Ostale vesti