Vesti

Vladan Milićević svinjskim smradom guši Vršac!

Farma svinja, rase mangulica, vlasnika Vladana Milićevića, “ubija” smradom polovinu Vršca.

Smrad, od puta ka Rumuniji, preko tržnog centra Stop Shop pa sve do kraja Margitskog naselja, kao i na drugu stranu do megamarketa Lidl, Maxi i Agrico pijace, toliko je intenzivan da mu ni četiri ruže vetrova ne mogu ništa!

Milićevićeva farma svinja nalazi se u stambenog gradskom delu, iza OMV pumpe. Tu gaji više stotina komada svinja. Dozvolu da farmu svinja postavi gde joj mesto nije, na parceli koju je, izgleda, stekao “dogovornom politikom”, dobio je od svojih ortaka koji su vladali Vršcem duže od 30 godina.

Građani ovog dela Vršca sa pravom pitaju zašto se i dalje dozvoljava da farma svinja smradom “ubija” njihove domove. Spremni su, kažu, da pokrenu i peticiju, kako bi se Milićeviću naložilo da svinje izmesti izvan Vršca, jer je ovakvo stanje neizdrživo i alarmantno.

Do tada, u ime više hiljada građana, pozivamo sve republičke, pokrajinske i gradske inspekcije i druge nadležne organe, da hitno reaguju i pomognu ljudima, koji zbog nesnosnog smrada ni prozore u svojim kućama ne smeju da otvaraju.

Ostale vesti